Tarieven

Motto

Het kan vreemd klinken, maar m’n werk is m’n hobby. Ik doe gewoon graag m’n ding, en ik heb een hekel aan lanterfanten. Arbeid adelt! Wat nochtans niet betekent dat ik gratis diensten aanbied.

Mijn devies luidt: ‘Customer Satisfaction through Quality, Service and Value’. Prioritair voor me is puik werk te leveren en in de toekomst opnieuw door tevreden klanten aangezocht te worden.  Daarom werk ik niet alleen voor u, maar ook met u. Anders gezegd, ik sta open voor suggesties. Bevalt een bepaalde aanpak u minder goed, we spreken erover en ik doe de nodige ingrepen / aanpassingen.

In overleg

Qua remuneratie is het niet evident algemeen geldende tarieven voorop te stellen. Ik hou ervan in overleg te werken. Tal van factoren zijn bepalend bij het maken van een prijs: omvang, moeilijkheidsgraad, techniciteit, deadline, etc.

Niettemin kan ik volgende praktische regels vooropstellen:

  • voor vertalingen hanteer ik een woord-, regel- of lettertarief (aantal karakters); 1 regel = 60 karakters spaties inbegrepen
  • bij opdrachten met verplaatsing reken ik 0,3363 euro / km
  • voor schrijfopdrachten wordt ofwel op voorhand een totaalprijs berekend, ofwel een raming gedaan van het aantal te investeren uren
  • taaltraining en studiebegeleiding worden per uur berekend; u krijgt reductie vanaf een bepaald aantal uren

Voor alle opdrachten vraag ik vooraf een bestelbon te ondertekenen, waarin de voorwaarden van de opdracht duidelijk gestipuleerd worden.

Aarzel niet een vrijblijvende offerte aan te vragen!